Vi har en monter på bokmässan i Örebro!

Hej alla underbara läsare!

Efter mycket om och men har vi bestämt oss för att ställa upp en monter på bokmässan i Örebro i år. Vi kommer att visa upp våra alster och vi kommer att ställa ut flera nytryckta noveller som aldrig publicerats tidigare. Det kommer att bli väldigt kul att träffa er läsare och få höra vad ni tycker om dessa.

Innan vi går vidare med den här texten vill vi passa på att rikta ett stort tack till laddbox-orebro.se som har sponsrat oss och sett till att vi har resurser för att köpa en plats på mässan samt ställa upp en egen monter.

Vi hade inte kunnat göra detta utan ert generösa bidrag så vi är skyldiga er ett varmt tack!

Att stå på mässan är en av mina favoritsaker att göra varje år och det ska bli oerhört kul att göra det igen. Att vistas i en sådan kreativ miljö där författare, förläggare och redigerare blandas med journalister, agenter och läsare ger en härlig kreativ mix som känns väldigt spännande.

Att få höra alla härliga panelsamtal, lyssna på föreläsare och upptäcka författare som man aldrig hört talas om men som blåser en av stolen med hur bra de är är verkligen fantastiskt. En bokmässa är så mycket mer än bara ett evenemang. Det är ju en samlingsplats, ett kreativt nav, en plats där tankar och idéer möts och korsas och kombineras så att nya gnistor uppstår, nya idéer föds och nya relationer inleds.

I år ser jag verkligen fram emot att se vad som är nytt inom fantasy. Det känns som en genre där det finns en ny generation spännande författare som tänker i nya banor och har nya mästerverk på gång. Jag hoppas verkligen att jag har rätt. Tänk om vi skulle få fram en svensk Sagan om Ringen eller Harry Potter.

Det vore fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.