Sittligga så vi spricker som en ballong

Vi har skapat ett nytt rum för rekreation och lugn. Vi har målat det i regnbågen alla färger och inrett med mjuka värden. Ingenting ska få nagga på de lugna tankarna som ska flyga runt i det rummet. Tankarna ska få leva fritt utan distraktioner och stress. Rummet är för oss alla som önskar lugn och ro. För oss som är trötta på samhällets stress och hårda klimat. Här ska man kunna lägga sig raklång och bara njuta av den härligt lugna atmosfären, drick te och bara ha det bra. Vi behöver dock fåtöljer. Fåtöljer är viktigt, eftersom i dessa kan man sitta istället för att ligga. Alla vill liksom inte ligga, utan de vill sitta och tänka. Kanske tänlker de på hur det vore att ligga ner medan de sitter ner. Hur som helst. Här ska man både kunna sitta och ligga. man får gör precis som man vill. Kanske vill man sittligga och ja, det går hur bra som helst.

Att sittligga är för övrigt en mycket underskattad sysselsättning. Att sittliga ger dubbelt så mycket energi, eftersom du både sitter och ligger. Det säger sig självt. Du kan genom att sittligga fördubbla energidosen och bli så fylld av energi att du spricker – bokstavligen – som en ballong. Det bästa är att du kan med energin laga dig själv genom att plåstra om dig med överskottsenergi och du kommer att läka snabbt.

Men varför behöver vi så mycket energi så vi spricker? Ja, det är bra fråga som vi inte riktigt har hittat svaret på ännu. Men vi lovar, snart har vi svaret. Vill di komma och testa att sittligga och spricka som en ballong. Välkommen att höra av dig till oss. Di kan maila, ringa eller bara tänka, så svarar vi så snabbt vi kan.

Kom, så sittligger och spricker vi tillsammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.