Ett lyft för min balkong

Hej mina underbara läsare och drömmare,

Idag vill jag dela med mig av något verkligen spännande som händer i mitt liv och i mitt hem här i Gävle – jag har nämligen beställt balkonginglasning till min balkong! Som ni vet, är min balkong en av mina absoluta favoritplatser att spendera tid på, och nu kommer den att transformeras till en ännu mer magisk och användbar plats.

Ni som följer min blogg, Fairytale by wild roses, vet att jag alltid har drömt om att kunna använda min balkong året om, oavsett väder. Gävles skiftande klimat gör att det ibland är svårt att njuta av balkongen under kallare och regnigare perioder. Men med balkonginglasning Gävle kommer detta snart att vara ett minne blott.

Inglasningen kommer att förvandla balkongen till ett mysigt uterum där jag kan njuta av utsikten över Gävles vackra landskap, dricka mitt morgonkaffe, läsa en bok, eller bara sitta och drömma, oberoende av väderlek. Jag ser fram emot att dekorera detta nya utrymme i min vanliga, sagolika stil – tänk er massor av kuddar, mjuka filtar, vackra växter och kanske några gnistrande ljusslingor!

Jag valde en leverantör med gott rykte och stor erfarenhet av balkonginglasning. Efter ett par konsultationer och att ha tittat igenom deras tidigare projekt, kände jag mig helt trygg i mitt beslut. Jag var imponerad av deras professionalism, och hur de lyssnade på mina önskemål och behov, och anpassade lösningen därefter.

Det här är inte bara en estetisk uppgradering, det är också en investering i mitt hem och mitt välbefinnande. Balkonginglasningen kommer att förbättra isoleringen, vilket inte bara gör balkongen mer bekväm, utan också bidrar till energieffektivitet i lägenheten. Dessutom ökar det även säkerheten och minskar ljudnivån från gatan.

Jag kan knappt vänta på att dela med mig av hela processen och det slutliga resultatet med er. Det kommer att bli så många fler magiska stunder att uppleva och dela här på Fairytale by wild roses. Så håll ögonen öppna för kommande inlägg och bilder av mitt nya, glasade balkongparadis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.