En vacker saga

Det var en gång en man som hette Rolf. Han bodde i ett hus vid skogens slut med sin fru Helga. De levde avskilt i naturen och för det mesta av det deras gård erbjöd. De odlade potatis och andra grödor ute i trädgårdslandet. Varje morgon gick Helga upp när tuppen gal och hämtade in ägg från hönsgården. Hon gick alltid in i köket och stekte dem medan Rolf högg ved som de skulle elda i kaminen med senare under dagen.

Efter frukosten brukade de göra alla sysslor gården krävde. Ibland tillsammans, ibland på varsitt håll. Det var ett hårt men glädjefyllt liv de levde med stora mängder hårt arbete men också mycket kärlek. När våren kom och solens strålar tittade fram brukade de ofta gå runt i bara mässingen eftersom ingen bodde i närheten och det var inte ofta det kom någon på besök.

Rolf brukade spana in Helgas nakna byst när hon böjde sig över brödkaveln inne i köket och Helga brukade spana in Rolfs väl tilltagna lem där den hängde och dinglade fritt ute i det gröna. På det sättet gick de ofta och fantiserade om vad de skulle göra tillsammans senare under kvällen när dagens sysslor var gjorda och solen började gå ner.

De brukade gå in i logen och rulla runt tillsammans i höstacken. Denna rutin följde Rolf och Helga i flera års tid tills en dag då Rolfs väldiga lem inte längre reste sig. Den hängde och dinglade, slö och sorglig och det var något som störde dem båda.

En vacker dag anlände traktens postiljon med ett paket som Rolf hade beställt hem på internet. Det innehöll Kamagra jelly och efter en middag bestående av isterband och stuvad potatis tog Rolf denna jelly som efterrätt.

Efter det ställde sig Rolfs lekamen i givakt och Helga kunde äntligen njuta av en ridtur igen. Efter det levde de lyckliga i alla sina dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.