En tuff period

Det har varit en tuff period för mig på senaste tiden. Jag har haft svårt att somna om nätterna och har många gånger låg vaken i timmar utan att kunna somna. Det här har lett till att jag har gått till jobbet utan att ha fått en blund i ögonen, vilket har påverkat min arbetsdag på ett negativt sätt.

Jag arbetar som redaktör på ett bokförlag och kräver mycket av mig själv. Men när jag inte har sovit ordentligt har det varit svårt att hålla fokus och prestera på topp. Jag har testat olika metoder för att förbättra min sömn, som att dricka kamomillte innan läggdags och att undvika att titta på skärmar en timme innan jag ska sova. Men inget av det hjälpte mig att somna.

En dag blev jag tipsad av en vän om CBD olja och beslöt att ge det en chans. Och vips, så började jag sova som en stock om nätterna! Jag har inte längre problem med att somna och vaknar pigg och utvilad på morgonen.

Jag tror att CBD olja kan vara ett bra alternativ för personer som har svårt att sova, men det är viktigt att man pratar med en läkare eller annan vårdgivare innan man börjar använda det. Dessutom är det viktigt att man köper sin CBD olja från en pålitlig källa och att man följer doseringen som anges på förpackningen.

Så om du också har svårt att sova, kan det vara värt att ge CBD olja en chans. Men glöm inte att alltid rådfråga en läkare eller annan vårdgivare först.

På senare tid har jag läst ett antal spännande böcker. En av dem var Harry Potter-serien, som jag verkligen älskade. Jag hade hört mycket om den här serien men aldrig läst den själv, så jag var väldigt nyfiken på vad den skulle erbjuda. Och jag blev inte besviken! Jag tyckte om hur älskvärda karaktärerna var och hela den fantastiska världen som skapats av J.K. Rowling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.