En dröm där jag träffade Sankte Per

På Fairytale by Wild Roses, brukar vi dela med oss av sagor och drömmar som tar oss till fantastiska och ofta overkliga platser. Nyligen hade jag en sådan dröm, en dröm som tog mig på en mystisk resa genom flera speedgates, och slutligen fram till Sankte Per vid den mytomspunna pärleporten.

Drömmen började på en plats som jag inte kände igen. Det var som att vara mitt i en labyrint av skimrande ljus och skuggor. Jag vandrade genom en serie speed gates, var och en mer förtrollande än den föregående. Dessa portar var inte som de vi ser i vår värld; de var gjorda av ljus och dimma, skiftande i färger och formar som om de vore levande.

Varje gate jag passerade genom ledde mig till en ny och mer fantastisk plats. Ena stunden befann jag mig i en lummig skog där träden syntes viska hemligheter till mig, nästa stund stod jag på kanten av ett skimrande vattenfall som glittrade som tusentals diamanter i solen. Det var som att resa genom olika världar, var och en med sin egen unika skönhet och mystik.

Men det mest fantastiska ögonblicket kom när jag nådde den sista porten. Den var större och mer majestätisk än de andra, prydd med pärlemor och omgiven av ett ljus som var både bländande och inbjudande. När jag steg igenom den fann jag mig själv stående inför Sankte Per vid pärleporten.

Pärleporten var allt man kunde föreställa sig. Den lyste med en inre skönhet, och pärlorna skimrade i alla regnbågens färger. Sankte Per, med sin milda blick och lugna leende, välkomnade mig. Han stod där som vakt över övergången mellan drömmar och verklighet, mellan det jordiska och det gudomliga.

Vi talade inte mycket, men hans närvaro fyllde mig med en känsla av frid och förståelse. Det var som om han visste alla resor jag hade gjort för att komma hit, och alla resor jag ännu hade framför mig. Det var en stund av stillhet och reflektion, en stund som tycktes vara utanför tiden.

Sedan, precis som i alla drömmar, började scenen att suddas ut och jag vaknade i min säng, med minnen av den magiska resan fortfarande lekande i mitt sinne. Det var en dröm som jag kommer att bära med mig, en påminnelse om skönheten och mysteriet i både vår värld och de världar som bara finns i vår fantasi.

På Fairytale by Wild Roses delar vi dessa drömmar och sagor för att påminna oss om att magi finns överallt, ibland bara ett speed gate bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.